Francis van der Velden

Over de bruiloft

Een prachtige dag was de bruiloft van Ingrid en Frank! En wat vond ik het leuk om er bij de kapper al bij te mogen zijn. Ik heb daar niet alleen foto’s van Ingrid gemaakt maar ook van haar zus en nichtjes. Heerlijk tutten met elkaar en mooi gemaakt worden. Je zus en tante trouwt tenslotte maar één keer.

De locatie die Ingrid en Frank gekozen hadden als trouwlocatie was het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Een erg stijlvolle locatie waar het ontvangst plaats vond in de rode salon met aansluitend de ceremonie in de gele salon. Alle gasten werden tijdens het sluiten van het huwelijk verrast met live muziek. Zo mooi en persoonlijk, een echt kippenvel momentje.

Omdat Ingrid en Frank geen geposeerde fotoshoot wilden, hebben we een paar foto’s gemaakt in de tuin van het museum. De prachtige zijden jurk van Ingrid en het kostuum van Frank moesten natuurlijk wel even goed op de foto. En zag ik daar een gestolen kusje bij de boom? Die pakken we ook nog mee!

De groepsfoto in het museum met alle gasten was nog even spannend. Ik had net alle mensen op de prachtige trap gepositioneerd en wilde de eerste foto’s maken toen de suppoost nogal duidelijk kwam zeggen dat dat niet de bedoeling was omdat wij op deze manier de doorgang blokkeerden voor andere bezoekers van het museum. Snel nog een paar foto’s! Gelukkig vonden de andere bezoekers die heel even moesten wachten het helemaal geen probleem en feliciteerden Ingrid en Frank met hun huwelijk.
Die groepsfoto hebben we buiten nog even uitbundig over gedaan!

Een heerlijk taartenbuffet bij Pilkington’s in hartje centrum van Den Bosch zorgde voor een mooi moment van rust: wat zat iedereen te genieten van al het lekkers. Dat is ook waar Ingrid en Frank om bekend staan; lekker eten, drinken en gezellig samen zijn met elkaar. Tja, dan is het ook geen verrassing dat ’s avonds het taarten buffet plaats maakte voor een culinair warm buffet.

Een mooie bruiloft precies zoals Ingrid en Frank graag wilden voor zichzelf en ook voor al hun gasten!

  • "De emoties en sfeer op deze voor ons bijzondere dag zijn door Francis precies “gevangen”! De foto’s passen bij ons en laten zien hoe wij onze trouwdag hebben beleefd. Zo waardevol om dit terug te kunnen zien. Elke keer als wij het album tevoorschijn halen zijn we weer even terug op deze onvergetelijke en prachtige dag."
    Ingrid & Frank
    Ingrid & Frank

Wil jij ook zo'n mooie bruidsreportage?

CONTACT OPNEMEN