Francis van der Velden

Over de bruiloft

Wat een prachtige bruiloft heb ik mogen vastleggen voor Sabina en Peter! Ondanks dat het een koude dag in het voorjaar was -en dat een paar natte schoenen opleverde bij de bruid en mij- was deze dag alleen maar gevuld met liefde, vrolijkheid en warmte.

Sabina is een super-juf op een basisschool en natuurlijk waren haar kinderen uit groep 4 ook uitgenodigd. Zij mochten niet ontbreken op de trouwdag want zij waren er immers ook bij toen Peter hun juf Sabina ten huwelijk vroeg. Wat een mooi moment was het toen the newly weds door een erehaag van kinderen het kasteel uitliepen. Het jongetje dat naast mij heel hard bellen stond te blazen viel even stil en ik hoorde hem fluisteren “oh…wat is de juf mooi”. Zó lief! Later bleek hij het ondeugendste jongetje van de klas te zijn…

Sabina en Peter pakten groots uit met een kinderreceptie waar tijd was voor een prachtig lied en cadeaus, en alle kinderen mochten hun eigen ijs-gebakje versieren. Wat een feest!

Bij de fotosessie in het bos kregen we pas door dat het toch wel erg fris was. Maar Sabina en Peter trokken zich niets aan van de kou en hadden alleen oog voor elkaar. Die natte schoenen vergeten we gewoon heel snel.

Na het diner en de receptie barstte het feest los. De dj zorgde ervoor dat de gasten de dansvloer op kwamen en er niet meer afgingen! Kijk, dat is wat ik noem een spetterend feest. Het ging door tot in de vroege uurtjes…

  • "Francis heeft onze bruidsreportage gemaakt en daar zijn we haar heel dankbaar voor. Eén van de de mooiste dagen van je leven, waar je nog regelmatig aan terugdenkt, maar waar je juist stiekem wat details van mist, omdat die dag je overkomt, je die dag geleefd wordt en er veel over je heen komt. Hoe fijn is het dan als er een fotografe is met oog voor juist die details, en foto's maakt zonder dat je het idee hebt dat er steeds iemand meekijkt. We hebben geen moment het gevoel gehad dat ze met haar lens op onze neus zat, waardoor we echt onszelf konden zijn op onze dag. Super fijn. Met deze mooie reportage denken we steeds weer terug aan die fijne, leuke, bijzondere momenten die we op 'onze' dag beleefd hebben."
    Sabina & Peter
    Sabina & Peter

Wil jij ook zo'n mooie bruidsreportage?

CONTACT OPNEMEN