Francis van der Velden

Over de fotosessie

Isabel wilde graag samen met haar vriendinnetje Sarah op de foto. Maar hun mama’s en het broertje van Sarah -Moos- waren er ook bij. Dus dan is het wel zo gezellig om die ook te fotograferen.

In het begin is het nog even onwennig voor ze, maar al snel wordt iedereen enthousiast. Door de spelletjes en de gesprekjes zie ik hun bff-vriendschap voor mijn camera verschijnen. Wat een geweldige meiden, en dan wordt Moos ook nog bij alles betrokken! En hoe leuk is het als ze mij mogen helpen om te zeggen hoe de ander op de foto moet. Tussendoor even een paar foto’s terug kijken en de meest creatieve poses worden daarna door de meiden bedacht en uitgevoerd. Ik weet niet wie er meer plezier hadden deze middag: zij of ik…!

  • "Onze fotosessie in het Beekdal was top! Wat een prachtige omgeving, zeker met die mooie herfstkleuren. We wilden graag een mooie, ongedwongen reportage van onze kinderen en dat is uitstekend gelukt. Francis zorgt ervoor dat de kinderen helemaal relaxed en zich zelf zijn. Dat is duidelijk terug te zien op de foto's. Francis, dankjewel voor de prachtige foto's en de super gezellige ochtend!"
    Elise Hovens
    Elise Hovens

Wil jij ook zo'n mooie fotoreportage?

CONTACT OPNEMEN