Francis van der Velden

Over de fotosessie

Omdat ik altijd mensen en hun onderlinge band vastleg was de vraag van Nicole om haar samen met haar hond Pomme op de foto te zetten natuurlijk een leuke uitdaging die ik graag aannam.

Vooraf weet ik nooit wie er voor mijn camera komt en dan is een korte kennismaking altijd fijn. Maar hoe zou dat gaan met een hond? Nou, met Pomme was dat geen enkel probleem! Ze gedroeg zich als een waar fotomodel en vond alles goed. Nicole hoefde haar maar te roepen en ze stond weer klaar voor de volgende opname. Dat zij samen een bijzondere band hebben was snel duidelijk.

Wil jij ook met je hond op de foto? Ik doe het graag voor je!

  • "Wat ik vond van de fotosessie: Geweldig! Een mooie plek werd uitgezocht om samen met mijn hond, Pomme, foto’s te maken. Francis stelde ons beiden op ons gemak. Voor een hond is dat zeker belangrijk. Wij merkten weinig van het fotograferen, het voelde heel natuurlijk. Francis is altijd rustig, onopvallend, prettig aanwezig. Ze stuurt alles de goede richting op. Uiteindelijk waren de foto’s een ware verrassing; zo prachtig qua licht en kleuren, en zo natuurlijk. De band tussen Pomme en mij spat van de foto’s af! Waardevol dankzij Francis!"
    Nicole van den Bent-Heij
    Nicole van den Bent-Heij

Wil jij ook zo'n mooie fotoreportage?

CONTACT OPNEMEN